Glamping in een Cabin

Glamping is een luxe variatie op het kamperen. Genieten van al het moois dat ons terrein en de omgeving te bieden heeft maar dan wel comfortabel. De Cabin is 31m2 groot met nog eens 20m2 terras, waarvan de helft overdekt. De woonkamer is voorzien van een 2 persoonsbed, tafel, zitje, bankje, kastruimte en een tafelkoelkast. Dan is er een aparte kinderkamer met eigen veranda en een stapelbed en nog een 1 persoonsbed. ( max. 5 pers)

Op het terras kunt u ook heerlijk zitten. Buiten wacht je namelijk een prachtig uitzicht, waar je in alle rust van kunt genieten vanaf je eigen stuk terras (130m2), compleet met tuintafel en stoelen, en een buitensolardouchepaal, en droogtoilet, met uitzicht op de bergen en de rivier.

kinderkamer van de Cabin met eigen veranda

Koken doe je lekker op je eigen terras, in het bijbehorende simpel uitgeruste buitenkeukentje: koelkastje, gasfornuis, servies, en pannen zijn aanwezig. Dus alleen handdoeken meenemen. Of je komt bij de buitenbar, en je laat je door ons verzorgen. Grote platanen, kurkeiken, eiken, zorgen voor voldoende schaduw. Verder hebben alle Cabins een wasbak met stromend water.

In de koudere periode’s kunnen de Cabins worden voorzien van een kachel. Voor de kinderen kunnen we een bijzet iglo bij de Cabin plaatsen. Meer foto’s in het foto album.

Prijzen Cabin

Prijzen hoogseizoen en laagseizoen gebaseerd op verblijf met twee personen.

 Hoogseizoen
(juli en augustus)
Laagseizoen
(overige maanden)
Cabin * (max 5 p.)€470€350
2m bijzetiglo (max 2 p.)€90€70
Lodge Del Rio * (max 5 p.)€510€380

* per extra persoon: toeslag €35,00 p.p. per week incl. beddengoed

Hoe kan je reserveren?

Stuur geheel vrijblijvend een mail naar quintadorioportugal@gmail.com

Geef aan met hoeveel personen jullie komen en om welke exacte datum het gaat.

Je krijgt dan binnen 24 uur een reactie.

Om de reservering definitief te maken, vragen wij een aanbetaling (verdere uitleg ontvang je per mail).