Wat zeggen onze gasten?

Yvonne Rietkerk sept 2022

Even terug naar de eenvoud en vooral de natuur wanneer je op deze camping verblijft. Een prachtige stille plek aan de rivier waar je heerlijk kunt zwemmen. Geweldige plek aan het water. De weg naar de camping is idd niet voor watjes en dus goed de aanwijzingen op site lezen! Wat ik kan aanraden is om hier wat langer te blijven, voor aantal dagen boodschappen in te slaan en dan heerlijk onthaasten!

Fam. Lips-Van den Heuvel aug. 2022. Net thuis van een heerlijke vakantie op camping Quinta do Rio, wat een prachtige locatie en rust die je daar vindt. Mijn 2 kinderen hebben zo genoten van het zwemmen in de rivier, het springen van de rotsen, spelen met de hond en de kat en vooral de rust en geen massa. De pizza’s gemaakt door Jochem en het stoofvlees zijn heerlijk en het is gezellig dat je dan andere mensen van de camping treft. En natuurlijk een compliment voor Jet die het voor mijn kinderen nog leuker heeft gemaakt. Het is een super mooie natuurcamping dus voor je boekt bekijk de website zodat je weet waar je naar toe gaat en na de vakantie niet een bak negatieve opmerkingen hoeft te maken. Jochem en Jet, bedankt voor een super week en de gezellig klets….

En niet te vergeten het ‘kleine paradijs’, ‘grote paradijs’ op de camping….
Wat een plaatjes!
De waterslide…. En kanoën… én de terugreis van het kanoën! Mooie ervaringen.


Bob Miltenburg
 juli 2022 Camping aan een rivier. Ruime plaatsen, ook aan de rivier. Hiervoor reserveren. Rustige camping in een prachtige omgeving. Eenvoudig sanitair. Twee keer per week kun je mee eten tegen kleine betaling. Broodjes zijn te bestellen. Er is ook een klein barretje. De weg naar de camping is onverhard en steil. Met een aanhanger is dit lastig, maar de eigenaar kan je hierbij assisteren.

Theo Teerenstra juni 2022. Heerlijke schaduwrijke plekken, goed en schoon sanitair, en belangrijk is dat honden er heerlijk kunnen spelen, zelfs mijn trauma hond is dankzij campinghond Bobby een heel stuk opgeknapt en nu socialer met andere honden omgaat. Ik heb er dik 3 weken gestaan.

Aad Metz 26-08-2019

Heerlijk
Quinta do Rio is een geweldige camping aan een riviertje. De topplekken liggen aan de rivier, maar alle andere plekken zijn behoorlijk groot. Binnen en buiten de camping worden diverse activiteiten georganiseerd. We zijn uiteindelijk langer gebleven dan de bedoeling was.

John & Silvia 09-08-2019

GEWELDIG
Toen we aankwamen na 2 lange reisdagen hadden we meteen het ultieme vakantiegevoel. Wat een rust en je vindt er snel je ontspanning. We hadden een prachtige ruime A plek aan de rivier waarin het heerlijk vertoeven is na inspanning of een warme dag! Je moet van back to basic houden en dat doen we dus het was er fantastisch! Je hebt er alles wat je nodig hebt: toiletten, douches, een ecocooler, een bakker die in de ochtend met verse broodjes komt en er is altijd een koud drankje bij Jochem. Maar vooral rust en ontspanning in een schitterende prachtige natuurlijke omgeving

Steven 06-08-2019

Fantastisch fijne plek!
Aankomen en gelijk vakantie! Heerlijk rustig, mooie natuur en volledige ontspanning! Zwemmen in de prachtige rivier ( met otters) en genieten van de royale plekken! Wandelen, fietsen, canoën, alles kan hier……Dank je Jochem voor dit fijne paradijs ! Kortom: super plek voor mensen die geen animatie team nodig hebben om het naar hun zin te hebben! Dikke 10!

Lees hier meer recensies van onze gasten