Wat zeggen onze gasten?

Aad Metz 26-08-2019

Heerlijk
Quinta do Rio is een geweldige camping aan een riviertje. De topplekken liggen aan de rivier, maar alle andere plekken zijn behoorlijk groot. Binnen en buiten de camping worden diverse activiteiten georganiseerd. We zijn uiteindelijk langer gebleven dan de bedoeling was.

John & Silvia 09-08-2019

GEWELDIG
Toen we aankwamen na 2 lange reisdagen hadden we meteen het ultieme vakantiegevoel. Wat een rust en je vindt er snel je ontspanning. We hadden een prachtige ruime A plek aan de rivier waarin het heerlijk vertoeven is na inspanning of een warme dag! Je moet van back to basic houden en dat doen we dus het was er fantastisch! Je hebt er alles wat je nodig hebt: toiletten, douches, een ecocooler, een bakker die in de ochtend met verse broodjes komt en er is altijd een koud drankje bij Jochem. Maar vooral rust en ontspanning in een schitterende prachtige natuurlijke omgeving

Steven 06-08-2019

Fantastisch fijne plek!
Aankomen en gelijk vakantie! Heerlijk rustig, mooie natuur en volledige ontspanning! Zwemmen in de prachtige rivier ( met otters) en genieten van de royale plekken! Wandelen, fietsen, canoën, alles kan hier……Dank je Jochem voor dit fijne paradijs ! Kortom: super plek voor mensen die geen animatie team nodig hebben om het naar hun zin te hebben! Dikke 10!

Lees hier meer recensies van onze gasten